Hippiade

14 juli kring kampioennschappen Marienweide.

Met … en … zijn we door naar de Regio kampioenschappen. Dank je wel Vancie voor dit mooie verjaardags cadeau 😉

18 augustus regio kampioenschappen hoofddorp

Wij mogen als eerste van start, het is 9:00 uur en het regent. De banen liggen er keurig bij maar het losrij terrein is onrustig. Hierdoor hebben wij ook wat spanning. De proef verliep netjes. Met … en … punten zijn we door naar de HIPPIADE IN ERMELO!!!

image

6 september hippiade individueel

Sabine was zo lief om ons te komen helpen. Dit was echt een enorme steun en hierdoor hebben we de nodige spanning wat af kunnen laten vloeien. De proef was voor mijn gevoel de beste tot nu toe. De punten waar we de laatste tijd extra aandacht aan hebben besteed, gingen beter en ondanks onze spanning hebben we samen genoten van het moment. Voor het niveau van de hippiade zijn we er nog lang niet maar voor ons zelf was dit een mega overwinning.

182   183   174   gem. 59.89

image

7 september hippiade team NHRV

Doordat er een ruiter uitgevallen was in het NHRV dressuur team mochten Vancouver en ik nog een keer uitkomen. Deze dag hadden we minder spanning maar helaas hebben we gevoelsmatig ook een mindere proef gereden. 

Fleur de Geer – Da Vinci – 186

Anouk van Wijk – Checkpiont – 176

Ilona Kamer – Vancouver – 181

Jet de Geer – Perugia – 192

image

We hebben een geweldig weekend gehad. Ik had nooit durven dromen dat Vancouver en ik nu al op de Hippiade zouden rijden 😉

 

Liefs Ilona

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.